HomeProjectbeplantingPlantenbakken met respect voor de natuur

Plantenbakken met respect voor de natuur

Plantenbakken met respect voor de natuur

Banana plantenbakkenDoor het gebruik van natuurlijke materialen krijgen  plantenbakken een warme en levendige uitstraling. De natuurlijke plantenbakken worden veelal op een prachtige en vakkundige wijze met de hand gemaakt, waardoor iedere plantenbak een pronkstuk wordt voor het interieur. In de collectie natuurlijke plantenbakken wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende materialen, zoals bananenblad, rattan, teak hout, FSC hout, gevlochten touw, fijngemalen bosrestanten, schelpen en kokosnoten. Het overgrote deel uit de collectie natuurlijke plantenbakken zijn uitsluitend geschikt voor binnen gebruik. Met respect voor de natuur De natuurlijke materialen worden op een verantwoorde en ecologische wijze geoogst, om schade aan milieu en natuur te voorkomen. Daar waar mogelijk wordt steeds vaker gebruik gemaakt van restmaterialen.

Banana plantenbakken

Banana plantenbakkenDeze plantenbakken zijn gemaakt van gedroogde bananenbladeren. Bij de ronde plantenbakken is het blad opgerold en bij de vierkante plantenbakken is het blad gevlochten.

De plantenbakken uit de Facets collectie halen de schoonheid van de natuur bij u naar binnen. De plantenbakken zijn gemaakt van fiberresin en worden handmatig versierd met natuurlijke materialen. De prachtige afwerking maakt het een echte blinkvanger! Deze plantenbakken worden geleverd inclusief een bijpassende waterdichte binnenbak.

Datum:
|
Bron: Baq
|
Auteur: De Groot decoraties
|