HomeProjectbeplantingKunstplanten voor kantoor Medcor

Kunstplanten voor kantoor Medcor

Kunstplanten voor kantoor Medcor

Onze bloemen en planten prijken nu ook in het interieur van de bekende farmaceut Medcor als prachtige kunstplanten voor kantoor. Verschillende mooie verzamelingen bloemen mochten we leveren voor op de bureautafels, maar ook diverse grassen en zelfs boompjes voor in de wachtkamer. Omdat de kleur van het logo van Medcor natuurlijk oranje is, hebben we de kunstplanten geleverd in plantenbakken die speciaal in hun oranje huiskleur zijn gespoten. Ook het boeket, dat we speciaal samenstelden als kunstplanten voor kantoor van Medcor, bestaat uit oranje bloemen. Onze bloemen pasten dus perfect in de algehele uitstraling van zwarte bureautafels en oranje bureaustoelen.

Waarom kunstplanten voor kantoor?
Niemand binnen het team van Medcor medewerkers is gespecialiseerd in het onderhouden van levende kamerplanten en om nu speciaal iemand daarvoor in te huren gaat ook wel ver. Dat is dan ook de reden dat Medcor koos voor kunstplanten voor kantoor: afgezien van een beetje afstoffen zo nu en dan is er geen omkijken meer aan. Ook is het grote voordeel van kunstplanten, dat ze mogen staan waar andere planten het niet zouden overleven: in donkere wandelgangen of ver van het raam waar geen daglicht komt. Levende planten hebben vaak wekelijks verzorging of onderhoud nodig en dat kan voor een bedrijfspand als die van Medcor flink in de kosten lopen. Het is dus beter om kamerplanten voor kantoor te bestellen: die hebben geen onderhoud nodig en daarbij horende kosten. Ook gaan ze nog eens lang mee: naar onze schatting gaat een gemiddelde kunstplant wel 10 tot 15 jaar mee.

Kunstplanten proces
Aan de levering van kunstplanten voor kantoor van Medcor ging natuurlijk een heel proces vooraf. We bestellen gewoonlijk onze plantenbakken voor kunstplanten bij het bedrijf Nieuwkoop Europe bv. We kozen natuurlijk voor de lichtgewicht plantenbakken die zijn gemaakt van fiberstone. Deze bakken hebben het voordeel dat ze erg licht zijn en ook nog eens makkelijk kunnen worden gespoten in de kleur die wij nodig hadden: oranje, in ons geval. Vervolgens konden we onze prachtige kunstplanten vastzetten met een schuimvulling in verlijmde hydrokorrel. Het voordeel daarvan is dat de plant nooit scheef in de plantenbak komt te staan. Natuurlijk is het geheel veel lichter dan een levende kamerplant.

We waren blij met de positieve reacties van de medewerkers van Medcor. Zij waren blij met het resultaat en vonden dat de kunstplanten voor kantoor een echte positieve bijdrage gaven. Het kunstficusboompje stond prachtig in de wachtruimte en ook de Strelitzia stond mooi voor naast de bureaus.