HomeProjectbeplantingEen natuurlijke eyecatcher aan de muur!

Een natuurlijke eyecatcher aan de muur!

Een natuurlijke eyecatcher aan de muur!

Mos is een prachtig natuurproduct dat in ieder interieur kan worden toegepast, ook op plekken waar geen daglicht aanwezig is. Hiermee haalt u een stukje ‘natuur’ naar binnen. De mogelijkheden zijn eindeloos – zoals mosschilderijen, moswanden, mosplafonds en logo’s met mos. Deze producten worden op maat gemaakt in de door u gewenste afmeting, type mos en afwerking.

  •  - Sfeervolle uitstraling
  •  - 100% natuurlijk
  •  - Akoestische demping
  •  - Onderhoudsvriendelijk
  •  - Geen daglicht nodig

Bolmos is een bladmos met grote diversiteit in vorm en hoogte.Hierdoor ontstaat een fris heuvellandschap voor extra dynamiek en diepte in de moswand. Het mos wordt behandeld zodat deze zacht blijft en de mooie groene kleur behoudt.

Platmos is zoals de naam zegt nogal plat en heeft weinig reliëf. Het mos is een juiste keuze als er niet te veel diepte in de moswand gewenst is. Het mos wordt op dezelfde wijze geprepareerd als bolmos om de natuurlijke kleur en structuur te behouden.

Een mosschilderij is een uniek kunstwerk met passie voor de natuur! Maak gemakkelijk uw keuze uit een uitgebreide assortiment mosschilderijen, welke verkrijgbaar zijn in diverse frames, afmetingen en verschillende soorten mos. De mosschilderijen zijn voorzien van een ophangsysteem, waardoor u deze eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

Interesse in een mos wand? Vraag uw interieurbeplanter!

Datum:
|
Bron: Nieuwkoop Europe