HomeKunstplantenKunstplant Monstera, het mooiste alternatief vo...

Kunstplant Monstera, het mooiste alternatief voor een echte!

Kunstplant Monstera, het mooiste alternatief voor een echte!

Designplants heeft een meesterwerk gecreëerd dat de grenzen tussen kunst en natuur op een verbluffende manier vervaagt. De nieuwste aanwinst in hun assortiment is een kunstplant met echte houten stammen en prachtig bladwerk, die haast niet van echt te onderscheiden is. Deze kunstplant is de perfecte aanvulling voor elk huis of kantoor.

De houten stammen van deze kunstplant Monstera  zijn met uiterste zorg en aandacht vervaardigd, zodat ze de warme en natuurlijke uitstraling van echt hout behouden. Het bladwerk is net zo indrukwekkend, met gedetailleerde texturen en levendige kleuren die je doen twijfelen aan de echtheid ervan.

Wat deze kunstplant echt opmerkelijk maakt, is de precisie waarmee elk detail is weergegeven. Zelfs de fijnste nerven op de bladeren zijn met zorg nagemaakt

De voordelen van deze kunstplant gaan verder dan zijn adembenemende uiterlijk. Omdat het geen echte plant is, heeft het geen speciale verzorging nodig, zoals water geven, snoeien of zonlicht. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Datum:
|