HomeKunstplantenHaal de vakantie in huis met een kunst olijfboom

Haal de vakantie in huis met een kunst olijfboom

Haal de vakantie in huis met een kunst olijfboom

De olijfboom komt oorspronkelijk niet voor in Nederland. Daar is het hier veel te koud voor. Je hebt de olijfboom dan vast weleens op vakantie voorbij zien komen. Door deze mediteraanse kunstboom in huis te halen kun je een stukje vakantie mee naar huis nemen. De olijfboom is 2,70 meter hoog en is daarmee een echte eyecatcher. Het voordeel aan deze prachtige kunstboom is dat je er totaal geen omkijken naar hebt. Deze populaire kunstboom voegt meteen sfeer toe aan de kamer en kan worden geplaats in kantoorpanden, bedrijfsruimtes of gewoon bij jou thuis als je daar de ruimte voor hebt.

Met precisie en oog voor detail vervaardigd

Door de precisie waarmee de kunstboom is gemaakt is deze bijna niet van de echte olijfboom te onderscheiden. De robuuste stam zorgt voor extra stevigheid van de kunstboom en lijkt daarmee als twee druppels water op een echte boomstam. Deze grote boom van 2,70 m is voorzien van maar liefst 12.648 blaadjes en ontzettend veel olijven. Wil je verder uitpakken met een hogere boom? Dan kun je kiezen voor een grote sierpot met verhoging. Doordat deze boom zo groot is worden de takken los verstuurd. De montage van deze kunstboom is echter zeer eenvoudig. Voor je het weet staat deze kunst olijfboom te stralen in de kamer. De kunstboom wordt geleverd op een betonnen voet zodat die zeer stevig op zijn plek blijft staan.

Steel de show met deze prachtige eyecatcher

Wil je deze grote kunstolijfboom eerst in het echt bewonderen? Dan kun je een afspraak maken met De Groot Decoraties. Zo kun je van dichtbij zien hoe gedetailleerd en prachtig deze kunstboom is. Je krijgt direct een vakantie gevoel die je zeker mee naar huis of naar kantoor wilt nemen. Met deze prachtige eyecatcher steel je zeker de show. Na aanschaf heb je geen omkijken naar de boom doordat je je geen zorgen hoef te maken over het onderhoud. De plant vraagt niet om water en de temperatuur is geheel onbelangrijk. Daarnaast gaat de kunstboom jarenlang mee.

Een kunstboom met een natuurlijke uitstraling

Met de kunst olijfboom haal je een stukje Italië, Spanje of Griekenland in huis. Hiermee zal het altijd als vakantie voelen en wie wil dat nou niet? Deze prachtige boom van bijna 3 meter kun je plaatsen waar je maar wilt voor meer sfeer. Menig bedrijf heeft deze kunstboom al binnen staan. Word jij de volgende? Je hebt keuze uit verschillende sierpotten die bij deze kunst olijfboom horen. De populariteit van de olijfboom is de afgelopen jaren flink toegenomen. Toch is het onderhouden van een olijfboom in Nederland lastig aangezien de boom niet binnen ons klimaat past. Een kunstboom is daarom de ideale oplossing. Zo heb je wel de sfeer en het vakantiegevoel maar geen onderhoud.

Datum:
|
Bron: De Groot decoraties
|
Auteur: De Groot decoraties
|