HomeKunstplantenÉcht sfeervol met kunstplanten voor Hout en ste...

Écht sfeervol met kunstplanten voor Hout en steenhandel Kortenhoef

Écht sfeervol met kunstplanten voor Hout en steenhandel Kortenhoef

Wij hebben diverse kunstplanten geleverd voor Hout en steenhandel Kortenhoef. Hout en steenhandel Kortenhoef is de expert op het gebied van tuinen. Met een ruim assortiment aan bestratingen, tuinhout en verlichting maken zij het verschil. Zij hebben twee vestigingen, namelijk in Muiderberg en in Almere. De vestigingen zijn voorzien van een grote oppervlakte en bezitten diverse showtuinen om te laten zien wat ze in huis hebben. Elk product is aangelegd door een vakman met passie, alles om u te inspireren en u te voorzien van een mooie tuin. De showtuinen van Hout en steenhandel Kortenhoef zijn de grootste in Muiderberg, Almere en omstreken.

Een goede indruk maken door middel van kunstplanten

Hout en steenhandel Kortenhoef beschikt over een aparte ruimte waar zij tuinverlichting tonen aan de bezoeker. Echter is het er vrij donker dus echte planten kunnen er niet groeien. Een plant heeft natuurlijk licht nodig om te kunnen groeien en energie te leveren. Om het toch sfeervol te kunnen maken hebben wij mooie kunstplanten geleverd. Zo krijgt u als bezoeker toch de kans om te zien hoe te tuinverlichting er daadwerkelijk uit komt te zien in uw tuin. Omdat de kunstplanten gemaakt zijn van polyester, hebben de planten geen natuurlijk licht nodig. Ook hebben kunstplanten geen water nodig of onderhoud. Hout en steenhandel Kortenhoef hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de tuinen, want deze zien er heel sfeervol uit.

Niet van echt te onderscheiden

Onze kunstplanten zien er echt uit. Ze inspireren en fleuren de ruimte, ook als het een donkere ruimte betreft. We hebben verschillende bedrijven en organisaties van kunstplanten mogen voorzien. Kunstplanten geven een verzorgde uitstraling aan je ruimte. Ze hebben nauwelijks onderhoud nodig, dus ideaal als je altijd druk aan het werk bent. Onze planten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen wel tegen een stootje. Ze zijn nauwelijks van echte planten te onderscheiden. Bij ons kunt u terecht voor planten in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Onze planten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Van buxusbollen tot kunstgrassen, niets is bij ons te gek

Zodat u als bezoeker een goede indruk krijgt van de tuinverlichting, hebben wij ervoor gezorgd dat er in de prachtige showtuinen kunst buxusbollen, kunstgrassen en kunstbamboe bomen te zien zijn. Buxus struiken zijn erg geliefd maar hebben wel wat onderhoud nodig. Wij hebben daarom de kunst buxusbollen bedacht waarbij we veel aandacht hebben besteed aan de kwaliteit van het blad om te zorgen dat het de uitstraling heeft van een echte buxus plant. We hebben daarnaast diverse afmetingen en uitvoeringen van onze kunstgrassen. Deze zijn altijd voorradig een zijn zelfs buiten te gebruiken.  De kunstbamboe bomen geven een erg leuke toevoeging aan het geheel doordat ze elke tuin van een oosterse sfeer voorzien.

Datum:
|
Bron: De Groot decoraties
|
Auteur: De Groot decoraties
|