HomeRecreatieKEUKENHOF: HET MOOISTE LENTEPARK TER WERELD

KEUKENHOF: HET MOOISTE LENTEPARK TER WERELD

KEUKENHOF: HET MOOISTE LENTEPARK TER WERELD

De lente in Nederland is altijd een bijzondere tijd van het jaar. Het is de tijd waarin de tulpenvelden tot bloei komen en de Keukenhof haar deuren opent voor bezoekers van over de hele wereld. De Keukenhof is een van de grootste en meest bekende bloementuinen ter wereld, met meer dan 7 miljoen bloembollen die elk jaar worden geplant.

In de lente transformeert de Keukenhof in een kleurrijk en geurig bloemenparadijs. Bezoekers kunnen genieten van duizenden bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen en andere voorjaarsbloemen die de tuinen in prachtige kleuren hullen. De geur van de bloemen is overweldigend en verfrissend, en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Naast de bloementuinen biedt de Keukenhof ook tal van activiteiten en evenementen voor jong en oud. Zo zijn er workshops en demonstraties over tuinieren en bloemschikken, en kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin of met een educatieve speurtocht door de tuinen.

Bovendien is de Keukenhof ook een plek waar kunst en cultuur samenkomen. Elk jaar worden er verschillende kunstwerken tentoongesteld in de tuinen, waaronder beelden, schilderijen en fotografie. Deze werken zijn speciaal geselecteerd om de schoonheid van de bloemen en de natuur te benadrukken en zorgen voor een extra dimensie aan het bezoek.

Al met al is de lente in de Keukenhof een ware belevenis voor iedereen die van bloemen, kunst en cultuur houdt. Een bezoek aan de Keukenhof is een unieke kans om te genieten van de prachtige natuur en het kleurrijke landschap van Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld naar de Keukenhof komen om dit spektakel van kleuren en geuren te beleven.

Keukenhof is iedere dag geopend van 23 maart 2023 tot en met 14 mei 2023 van 8:00-19:30uur.

Datum: