HomeBloemen & plantenZOMER Een bloemenzee aan inspiratie

ZOMER Een bloemenzee aan inspiratie

ZOMER Een bloemenzee aan inspiratie

Hallo zomerbloemen, warme zonnestralen, springerige beestjes en sproetjes op de neus. Zwierige bloemenjurkjes, roodgelakte teennagels, kriebelende grasjes en ijskoude lavendellimonades. Wat heerlijk dat je er bent zomer. We hebben naar je uitgekeken. 

Omarm de zomer en vier het seizoen. We helpen je een handje en hebben een dossier gemaakt vol bloemige en zonnige tips waarmee je de zomer voelt, ruikt en proeft. We beginnen met de basis. 

TYPISCHE ZOMERBLOEMEN

Sommige bloemen zijn de belichaming van zomer. Zoals zonnebloemen. Of gladiolen! Maar er zijn nog tal van andere zonnige bloeiers die het warme seizoen aankondigen: delphiniumgloriosagerberaalliumlathyrus. Ontdek ze allemaal in ons typische zomerbloemen artikel. 

CREËER MET ZOMERBLOEMEN 

Zet de ramen open, trek je slippers aan en wandel met een rotanmandje naar je favoriete bloemist. Tijd voor wat boodschappen. Geen melk, kaas en eieren. Maar ingrediënten voor een zomerse bloemenkroon, een heerlijk huisparfum met de geur van de zomer en een verfrissend ijsglas met bloemen

DE ZOMER IN DE VAAS

Nu je toch bij de bloemist bent... Koop je favoriete zomerbloeiers voor een heerlijk zomerboeket. En, nee nee. Geen smoesjes dat het te warm is, want met onze tips bescherm je jouw boeket tegen de hitte. Na het bloemschikken verdien je wel een uitblusbreak. Pak wat lekkers te drinken - natuurlijk in je verfrissende ijsglas - en zwijmel weg bij het artikel 'de geur van verleiding'. Meesterneus Barnabé Fillion weet zo bijzonder te vertellen over geurige bloemen dat je ze bijna vanaf je beeldscherm kunt ruiken. Bijna! 

Datum:
|
Bron: Mooi wat bloemen doen
|